Παπανικολαου Ευαγγελος

Γεννήθηκα το 1970 στην Κοζάνη και μεγάλωσα στα Γρεβενά .Δικηγόρος Θεσσαλονίκης απο το 2002

Διεθνολόγος με master στο Διεθνές Δίκαιο.

Εργάστηκα πριν την ενασχόληση μου με τη Δικηγορία σε εισαγωγική – εξαγωγική εταιρεία με έδρα το Κίεβο της Ουκρανίας.

Παντρεμένος με τη Συμβολαιογράφο Θεσσαλονίκης Στυλιανή Σαλεπάκη .

Έχω 2 κόρες, την Ευτυχία και την Ηλιάνα, μαθήτριες Τρίτης και Τετάρτης Δημοτικού.

Στόχος μου είναι να αποτελεσω προέκταση της φωνής όλων των σκληρά εργαζομενων υπό αντίξοες οικονομικές συνθήκες  συναδέλφων.

 

 

  • Πιστεύω ότι πρωτίστως οι διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού μας οργάνου πρέπει να αφορούν εφικτούς στόχους που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των συναδέλφων. Δεν πιστεύω σε βαρυγδουπες ανεδαφικές διεκδικήσεις που μας στερούν πολύτιμο χρόνο εργασίας.
  • Πιστεύω στην εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου για τους υπαλλήλους του ΔΣΘ. Αφενός γιατί οι μισθοί τους αποτελούν πρόκληση, αφετέρου γιατί  θα αποκομίσουμε πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δράσεις ενίσχυσης των μελών μας.
  • Πιστεύω στην επέκταση απαλλαγής από τον ΦΠΑ στις 25000 ευρώ το οποίο είναι εφικτό.
  • Πιστεύω σε μία εκστρατεία δράσεων, η οποία θα πάρει χρόνο αλλά πρέπει επιτέλους να ξεκίνησει ( κατά τα πρότυπα της αμοιβής του 2 % ! των μεσιτών η οποία δεν υφίσταται δια νόμου απλά υπάρχει  εθιμικά και βιωματικά ) , ώστε να γίνει βίωμα στην κοινωνία ότι ο χρόνος του Δικηγόρου είναι πολύτιμος , η παρουσία του επιβεβλημένη και πρέπει να αμείβεται αναλόγως.
  • Πιστεύω σε δράσεις που θα εκμεταλλεύονται τον μεγάλο αριθμό και το κύρος του Συλλόγου μας ώστε να επιτυγχάνουμε παροχές οικονομικά συμφέρουσες για τα μέλη μας.

Γίνανε πολλά , μπορούν να γίνουν περισσότερα. Και η Δικηγορική Πρωτοπορία το εγγυάται !