Συροπουλου Καλλιοπη

Είμαι δεύτερη φορά υποψήφια  για σύμβουλος στις εκλογές του συλλόγου μας κάτω από το ίδιο σχήμα. Εξασκώ το επάγγελμα εδώ και μία δεκαετία  περίπου με όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που απασχολούν όλους τους συναδέλφους. Επίσης είμαι μητέρα 3 τέκνων με το νεότερο μόλις να έχει συμπληρώσει το 1ο έτος.Για τον λόγο αυτό λοιπόν ασχολήθηκα εξαρχής  περισσότερο με τις μητέρες συναδέλφους όπως και αυτές που θα θελήσουν κάποια στιγμή να γίνουν μητέρες.

Τον Μάιο του 2014 δε, οργάνωσα ημερίδα μαζί με άλλες συναδέλφους μου με θέμα την Μητρότητα και την Δικηγορία, στηριζόμενη από τον Σύλλογο μας.

Σαν δικηγόρος που άρχισα να εξασκώ το επάγγελμα στην αρχή της κρίσης θεωρώ ότι ανήκω στην κατηγορία εκείνων των συναδέλφων  που πρέπει να παλέψουν περισσότερο για να κερδίσουν, δυστυχώς, λιγότερα σε όλους τους τομείς.

Παρόλα αυτά. κρίνω ότι έχω όλη την διάθεση και την ικανότητα να παλέψω για τα θέματα του κλάδου μας και να βρω λύσεις  γενικά και ειδικά. Και για να έχει κάθε συνάδελφος την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τις ειδικότερες γνώσεις  ή ικανότητες του ώστε να εξασκεί καλύτερα και αποδοτικότερα το επάγγελμα του.